
Vildsvinsskinka
Vildsvinsskinka med tydlig viltsmak. Rimmad, kokad och redo att griljeras. Ett smakrikt alternativ till klassisk julskinka.
Mer smak och karaktär än vanlig julskinka.
Innehållsförteckning
Skinka av vildsvin som saltas i lake best.av vatten, salt, antioxidationsmedel: citrat, Askorbat, socker EKO konserveringsmedel: Nitrit, svensk råvara
Om vår vildsvinsskinka
En härligt smakrik skinka med tydlig viltkaraktär. Skinkan är varsamt rimmad och kokad hos Björk & Co i Färila, redo att griljeras hemma i ditt kök. Gjord på vildsvinskött från de svenska skogarna med härlig viltkaraktär till ditt julbord.
100 % svenskt viltkött. Köttet kan ha varit fryst innan leverans men går utmärkt att frysa igen utan att smaken påverkas.
100 % svenskt viltkött. Köttet kan ha varit fryst innan leverans men går utmärkt att frysa igen utan att smaken påverkas.
Serveringstips vildsvinsskinka
Skinkan är färdigkokt och behöver bara griljeras. Blanda en klassisk griljering med senap, ägg och ströbröd, och griljera på 225°C i 10–15 minuter tills ytan fått fin färg. Låt skinkan svalna något innan du skär tunna skivor. Servera ljummen eller kall, gärna på julbordet med grovkornig senap.
Recept med vilt
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.