

60 min
4 port
Ingredienser
- 800 g kyckling; bröst eller lårfilé
- Ris för fyra
Marinad
- 1 knippe koriander, finhackad
- 1 lime, pressad
- 1 dl rapsolja
- 2 msk olivolja
- 2 vitlöksklyftor, finrivna
- Salt
- Svartpeppar
Myntasås
- 3 dl gräddfil
- 1 knippe mynta, finhackad
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 1/2 lime pressad
- Salt
Kycklingspett med myntasås
Det här receptet passar att laga med:
Kycklingbröst, Kycklinglårfilé
Gör så här:
- Blanda ihop marinaden.
- Dela kycklingen i bitar och rör ner i marinaden.
- Låt stå gärna flera timmar men minst 30 min. Dra upp på blötlagda grillpinnar.
- Rör ihop myntasåsen.
- Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
- Grilla spetten tills de är klara och toppa med lite extra koriander, mynta och jalapeños!

En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA