Recept husmanskost

Klassiska rätter och smaker som aldrig blir omoderna! 

  • Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och kokt potatis
    ca 6 port
    Nötfärs
  • Ugnsbakad falukorv med bacon och senapskräm
    4 port
    Falukorv
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
    4 port
    högrev| chorizo| bacon
  • Biffstroganoff med jasminris och saltgurka
    4 port
    Innanlår
  • Kroppkakor med rårörda lingon
    4 port
    Tärnad bacon
  • Plankstek med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Köttbullar med kryddpeppar
    ca 8 port
    Nötfärs
  • Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
    ca 6 port
    Fransyska
  • Biff Rydberg
    ca 4 port
    Oxfilé
  • Pannbiff med löksås och råstekt potatis
    ca 6 port
    Nötfärs
  • Klassisk köttfärssås och spaghetti
    ca 8 port
    Nötfärs
  • Porterstek med smörslungade grönsaker
    ca 6 port
    Fransyska
  • Klassisk sjömansbiff
    ca 6 port
    Innanlår