Recept husmanskost

Klassiska rätter och smaker som aldrig blir omoderna! 

  • Lasagne
    6 port
    Nötfärs
  • Pepparrotsfyllda rullader på rotfruktsbädd
    4 port
    Innanlår
  • Raggmunk med knaperstekt bacon
    4 port
    Tärnat bacon
  • Kalops med kokt potatis och rödbetor
    6 port
    Grytbitar
  • Biff Lindström med råstekt potatis
    4 port
    Nötfärs
  • Nattbakad fläskkarré med rostade rotfrukter
    4-6 port
    Fläskkarré
  • Het korvstroganoff med ris
    4 port
    Gårdssällskapets heta
  • Plankstek med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Kroppkakor med rårörda lingon
    4 port
    Tärnad bacon
  • Biffstroganoff med jasminris och saltgurka
    4 port
    Innanlår
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
    4 port
    högrev| chorizo| bacon
  • Ugnsbakad falukorv med bacon och senapskräm
    4 port
    Falukorv
  • Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och kokt potatis
    ca 6 port
    Nötfärs
  • Klassisk sjömansbiff
    ca 6 port
    Innanlår
  • Porterstek med smörslungade grönsaker
    ca 6 port
    Fransyska
  • Stekt falukorv med pepparrotssås
    ca 4 port
    Falukorv
  • Klassisk köttfärssås och spaghetti
    ca 8 port
    Nötfärs
  • Pannbiff med löksås och råstekt potatis
    ca 6 port
    Nötfärs
  • Biff Rydberg
    ca 4 port
    Oxfilé
  • Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
    ca 6 port
    Fransyska
  • Köttbullar med kryddpeppar
    ca 8 port
    Nötfärs
  • Fläskpannkaka med bacon
    ca 4-6 port
    Bacon