Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer

Recept Helgfavoriter

Smakrika och fartfyllda lördagsmiddagar eller en puttrande söndagsgryta med goda smaker

  • Grillad hamburgare med ädelost och karamelliserad lök
    6 port
    Högrevsfärs| nötfärs
  • Ryggbifftaco med mangosås
    6 port
    Ryggbiff
  • Bräserad oxkind med potatismos
    6 port
    Oxkind
  • Pizzabullar
    4 port
    Flatrökt skinka| bacon
  • Mandelpotatiskroketter med ädelost och bacon
    4-6 port
    Tärnat bacon
  • Salsiccia med citron och timjanstuvad blomkål
    4 port
    Salsiccia
  • Oxfilé med parmesanrösti och rödvinssås
    4 port
    Oxfilé
  • Carpaccio på oxfilé
    4 port
    Oxfile
  • Rostas med sötpotatissallad och brynt timjansmör
    4 port
    Rostas
  • Vitlök och örtspäckad fransyska med gräddsås
    6 port
    Fransyska
  • Hoisinglaserade kamben med syrlig kålsallad
    4 port
    Kamben
  • Rostbiff med sötpotatisgratäng
    4 port
    Rostbiff
  • Pulled pork med julens smaker
    4 portioner
    Fläskkarré
  • Grisflank med klyftpotatis och dragonmajonnäs
    4 port
    Grisflank
  • Fläskkotletter med endiver och champinjonsmör
    4 port
    Premium kotletter
  • Pumpalasagne
    6 port
    Nötfärs
  • Lasagne
    6 port
    Nötfärs
  • Katsu Sando
    4 port
    Fläskkarré
  • Nötstek med rotfruktsgratäng och gräddsås
    4-6 port
    Nötstek
  • Kycklingfajitas med fetaost och syrad lök
    4 port
    Kycklingfile
  • Pulled beef med mangosalsa och guacamole
    6 port
    Högrev
  • Entrecote med parmesanslungad broccoli
    4 port
    Entrecote
  • Tacos med guacamole och majssalsa
    4 port
    Nötfärs
  • Nattbakad fläskkarré med rostade rotfrukter
    4-6 port
    Fläskkarré
  • Tunna revbensspjäll med BBQ-sås och blue cheese
    4 port
    revbensspjäll
  • Boeuf Bourguignon
    ca 6-8 port
    Högrev|Grytbitar|Fransyska
  • Oxfilépasta med tryffel och parmesan
    ca 4-6 port
    Oxfilé
  • Entrecote med betsallad och rosmarin
    4-6 port
    Entrecote
  • Burgare med jalapeñomajo
    ca 6-8 port
    Högrevsfärs| Nötfärs