Oxbringa
Oxbringa, även kallad ”brisket”, är rik på fett och bindväv vilket bidrar till en fantastisk smak. Bringans korta och grova fibrer gör att den behöver lång tillagningstid, men det är värt väntan!
Beskrivning
Oxbringa, även kallad ”brisket”, är rik på fett och bindväv vilket bidrar till en fantastisk smak. Bringans korta och grova fibrer gör att den behöver lång tillagningstid, men det är värt väntan!
Recept att testa!
Har du testat vår smoked brisket?Låt det ta tid!
Marinera din oxbringa med bbq-sås, klyfta ett par lökar och slå in allt i folie. Baka i ugnen 8 timmar!Recept med nötkött
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.


